Úspory.cz >> Aegon
ve spolupraci s

Otevíráme pro vás Srovnejto.cz za 5

Na zabezpečené stránce vám srovnáme nabídky hypoték.

Přejít hned

Aegon

Společnost Aegon ve světě patří mezi největší světové společnosti v oblasti životního pojištění. Vznikla v roce 1983 sloučením dvou Nizozemských pojišťovacích společností AGO a Ennia. V dnešní době funguje společnost Aegon ve 20 zemích světa a obsluhuje více než 40 milionů zákazníků. Na český trh vstoupila společnost v dubnu 2005 jako pojišťovna se specializací na prodej investičního životního pojištění. O dva roky později vzniká AEGON Penzijní fond a.s.

Produkty a služby

Společnost AEGON se v České republice zaměřuje především na investice, pojištění a penzi. Jejími hlavními produkty tedy jsou životní pojištění, nabídka fondů investičního pojištění a penzijní připojištění.

Právě penzijní připojištění je těžištěm, na které se společnost AEGON zaměřuje. Pro zákazníky, kteří se rozhodnou si penzijní připojištění u AEGON zřídit, je zde několik výhod. Penzijní fond AEGON poskytne při splnění podmínek daných penzijním plánem tzv. výnosový bonus, který zvyšuje zhodnocení klientových prostředků. Díky výrazné státní podpoře penzijního připojištění je možné získat ročně až 1800 Kč navíc.

Mezi další výhody připojištění patří daňové úlevy, možnost získat příspěvek od zaměstnavalele nebo výhodné zhodnocení vložených prostředků. Za založení účtu a jeho vedení zákaznici nic neplatí.