Úspory.cz >> Kredia půjčka
ve spolupraci s

Otevíráme pro vás Srovnejto.cz za 5

Na zabezpečené stránce vám srovnáme nabídky hypoték.

Přejít hned

Kredia půjčka

Kredia je mladá česká společnost, která nabízí rychlé půjčky online. Společnost Kredia byla založená v roce 2010. Cílem společnosti Kredia je nabízet rychlé a kvalitní služby, sjednání půjčky by mělo být podle zakladatelů společnosti Kredia snadné, diskrétní a bezpečné.

Produkty a služby:

Společnost Kredia nabízí rychlou půjčku. Půjčka je určena pro všechny osoby starší 18-ti let, kterým nevyšly peníze před výplatou nebo potřebují půjčit nižší obnos na nečekané výdaje.

Kredia neprověřuje rejstříky dlužníků ani nepožaduje žádné potvrzení o příjmu. Filozofií firmy je, že nedostatek financí je nepříjemná věc a není nutné situaci klientům ještě ztěžovat tím, že by od nich vyžadovala nějaké dokumenty.

Pokud si chcete u společnosti Kredia půjčit poprvé, můžete si půjčit 1 000 Kč, při dalších půjčkách si můžete půjčit i vyšší částky. Kredia nevyžaduje žádné úroky, za půjčku zaplatíte pouze fixní poplatek. Sjednání půjčky je velmi jednoduché a rychlé. Stačí vyplnit online formulář a do druhého dne už můžete mít peníze k dispozici.