Úspory.cz >> Credium Finance, a.s.
ve spolupraci s

Otevíráme pro vás Srovnejto.cz za 5

Na zabezpečené stránce vám srovnáme nabídky hypoték.

Přejít hned

Credium Finance, a.s.

Společnost Credium vstoupila na český finanční trh jako leasingová společnost v roce 1997. Od té doby prošla mnoha inovacemi a v dnešní době funguje jako univerzální finanční společnost. Credium, a.s. je součástí francouzské finanční společnosti Crédit Agricole Consumer Finance (CA Consumer Finance, které má hlavní sídlo v Paříži. Společnost CA Consumer Finance působí ve Francii a v zahraničí, kde se zaměřuje převážně na poskytování spotřebitelských finančních služeb.

Produkty a služby

Společnost Credium rozděluje své služby do dvou skupin. Jednou ze skupin je Auto-moto financování, ve které nabízí spotřebitelům a firmám úvěry a leasingy na automobily. Druhou skupinou je tzv. spotřebitelské financování, kde si klient může sjednat on-line půjčku, kreditní kartu nebo objednat zboží na splátky.

Svým klientům Credium nabízí věrnostní slevovou kartu. Karta se dá získat se smlouvou u úvěru či leasingu k novému vozu, nebo ke smlouvě s Nejlevnější půjčkou. Karta Credium je určená nejen pro motoristy. Výhodou je, že při každém nákupu se vrací 1 % z ceny nákupu zpět na platební kartu. Vydání kreditní karty je zdarma a při splacení dlužné částky v průběhu 50 dní, klient neplatí žádný úrok.

Nejlevnější půjčka od Credium je další z výhodných služeb, které společnost nabízí. Vyřízení půjčky je zdarma a je možné jí vyřídit on-line. Výše půjčky se pohybuje od 30 000 – 250 000 a je možné se pojistit proti neočekávaným situacím. Délka splatnosti je od 6 do 72 měsíců. Posouzení žádosti a poskytnutí úvěru je zdarma. Měsíční poplatek za správu úvěrového účtu je 40 Kč.

Další sazby a poplatky (v Kč)

Úkon/produktPoplatek
Zkrácení doby splácení500
Změna identifikačních údajů0
Změna data splatnosti splátek200
Prodloužení doby splácení250
Sjednání pojištění0
Zrušení pojištění500
Změna pojištění250