Úspory.cz >> Direct pojišťovna, povinné ručení
ve spolupraci s

Otevíráme pro vás Srovnejto.cz za 5

Na zabezpečené stránce vám srovnáme nabídky hypoték.

Přejít hned

Direct pojišťovna, povinné ručení

Pojišťovna DIRECT vstoupila na český trh 21. května 2007. Povolení k provozování pojišťovací činnosti jí bylo jako první pojišťovně uděleno Českou národní bankou. Je členem České asociace pojišťoven a České kanceláře pojistitelů.

Sídlo DIRECT Pojišťovny je v Praze, kde také působí její jediné klientské centrum. Pojišťovna DIRECT nedisponuje v České republice žádnou kamennou obchodní sítí. Jako jediná pojišťovna funguje zcela online a veškeré své produkty, služby a servis nabízí prostřednictvím internetu a telefonu.

Produkty:

Pojišťovna DIRECT nabízí pojistné produkty a služby v oblasti pojištění majetku, odpovědnosti, motorových vozidel (povinné ručení, havarijní pojištění, doplňková připojištění) a cestovní pojištění.

Povinné ručení Direct

V oblasti pojištění motorových vozidel nabízí Pojišťovna DIRECT komplexní služby. Vedle povinného ručení tak nabízí pojištění havarijní a řadu doplňkových připojištění, které zvyšují pojistnou ochranu Vás i Vašeho vozidla (např. pojištění skel, úrazu a zavazadel). Asistenční služby jsou automaticky nabízeny k povinnému ručení a zdarma.

Na výši pojistného se podílí zejména rok výroby, objem a výkon motoru, dále věk pojistníka a datum, od kterého je pojistník vlastníkem řidičského průkazu. Cenu také ovlivňují další faktory, jakou jsou připojištění, bonusy a nejrůznější slevy.

Pojišťovna DIRECT nabízí slevu ve výši 5% za každý rok bez nehody. Slevy se sčítají a mohou dosáhnout až na 50% slevu. Na každé další pojištěné vozidlo poskytuje slevu ve výši 15-20%. K povinnému ručení je navíc zdarma nabízena služba AutoHELP, jako pomocník při řešení nehod, které jste nezpůsobili.