Úspory.cz >> Home Credit a.s.
ve spolupraci s

Otevíráme pro vás Srovnejto.cz za 5

Na zabezpečené stránce vám srovnáme nabídky hypoték.

Přejít hned

Home Credit a.s.

Skupina Home Credit funguje na světových trzích již nějakou dobu a zaměřuje se především na poskytování spotřebitelských finančních služeb. Pracuje v ní necelých 16 tis. zaměstnanců a své služby nabízí v 7 zemích. Jednou z těchto zemí je i Česká republika, kde Home Credit a.s. působí od roku 1997. I zde se společnost zaměřuje především na uspokojení finančních potřeb spotřebitelů.

Produkty a služby

Produkty, které Home Credit nabízí, se dají roztřídit do 4 základních skupin. Jsou to úvěrové služby, splátkový nákup, úvěr na auto a kreditní karty Home credit. Jak je vidět společnost Home Credit se zaměřuje především na soukromou sféru. Neobvyklou službou, kterou Home Credit nabízí, je medifin. Jedná se o spotřebitelský účelový úvěr na nadstandardní zdravotní zákroky a pomůcky. Úvěr lze bez ručitele čerpat až do výše 50 tis. Kč a splácet se začíná měsíc po zákroku. Doba splácení se pohybuje od 6 do 36 měsíců a je na klientovi jakou dobu si zvolí.

Co se týče dalších úvěrových služeb Home Credit nabízí 3 uvěrové produkty. Online půjčka, Telefonní půjčka a Hotovostní půjčka Pošta. Online půjčku je možné čerpat od 20 tis. do 150 tis. Kč. Dobu splácení si klient určuje sám od 48 do 84 měsíců. Vyřízení i předčasné splacení Online půjčky je zdarma.

Telefonní půjčka je, jak už z názvy vyplývá, úvěr, který je možné vyřídit telefonicky. Tímto způsobem je možné si půjčit až 150 tis. Kč. I zde platí, že vyřízení a předčasné splacení půjčky je bez poplatku. Půjčku je také možné do 1 měsíce zrušit. Měsíční poplatek za vedení úvěrového účtu je 49 Kč.

Posledním úvěrovým produktem nabízeným Home Credit je Hotovostní půjčka Pošta. Jedná se o produkt, o který jde zažádat na přímo na poště. Takto si je možné zažádat od 10 do 40 tis. Kč. Hotovost si pak klient může vybrat na poště nebo mu bude zaslána na účet.

Více informací