Úspory.cz >> Generali pojišťovna pojištění, pobočky
ve spolupraci s

Otevíráme pro vás Srovnejto.cz za 5

Na zabezpečené stránce vám srovnáme nabídky hypoték.

Přejít hned

Generali pojišťovna pojištění, pobočky

Pojišťovna Generali se může pochlubit dlouholetou tradicí. Založena byla už v roce 1831 v Itálii a první pobočky vznikali v hlavních městech evropských zemí jako je Vídeň, Budapešť a také Praha. Původní název zněl Moldavit Generali. Nástup komunismu spojený se znárodněním soukromých podniků přerušil působení Generali, která se k nám znovu vrátila v roce 1993, aby tak navázala na dvouholetou tradici.

Od roku 2008 je Pojišťovna Generali členem světové finanční skupiny Generali PPF Holding, která jí poskytuje zázemí silné společnosti. V České republice je zastoupena desítkami poboček a obchodních míst, které se starají o více jak 1 mil. pojistných smluv.

Produkty:

Generali pojišťovna poskytuje stávajícím i potencionálním novým klientům komplexní pojišťovací produkty, špičkový servis a bezplatné odborné poradenství. Mezi její klienty patří soukromé osoby, malé podniky i velké firmy.

  • pojištění osob
  • pojištění majetku
  • pojištění odpovědnosti
  • cestovní pojištění
  • pojištění motorových vozidel

Prostřednictvím Generali penzijního fondu je možné si sjednat také penzijní připojištění.

Povinné ručení Generali

Jedním ze stěžejních produktů z nabídky pojišťovny Generali je pojištění motorových vozidel. Generali vlastní licenci od Ministerstva financí, na základě které smí nabízet povinné ručení. Kromě toho nabízí i pojištění havarijní a řadu doplňkových připojištění (pojištění skel, zavazadel, úrazové pojištění, atd.).

Ceny pojistného se odvíjí od roku výrobu, druhu a typu vozidla, objemu motorou a důležitý je také věk a adresa pojistníka. Generali navíc zohledňuje při kalkulaci fakt, zda je pojistník právnickou či fyzickou osobou.

Kromě toho nabízí Generali řadu výhodných slev jako bonus za bezeškodní průběh, zajímavé sazby pro vozidla registrovaných v menších městech a obcí, 5% slevu na havarijní pojištění, atd. K povinnému ručení navíc Generali poskytuje jako jediná pojišťovna pojištění střetu se zvěří a to dokonce zdarma.

Ceník povinného ručení pro základní produkt "Standard", osobní automobily do 3500Kg

Objem v cm3Cena od - do
do 1000 cm33.440 Kč
1000 - 1350 cm34.400 Kč
1350 - 1850 cm36.240 Kč
1850 a více cm3od 8.720 Kč