Úspory.cz >> Triglav pojišťovna povinné ručení
ve spolupraci s

Otevíráme pro vás Srovnejto.cz za 5

Na zabezpečené stránce vám srovnáme nabídky hypoték.

Přejít hned

Triglav pojišťovna povinné ručení

Pojišťovna Triglav vstoupila na český pojistný trh až v roce 2000 a patří tedy spíš k nováčkům. Na světovém trhu tato pojišťovna ale působí mnohem déle. Původně se jedná o slovinskou pojišťovnu, která byla založena na počátku 20. století. Jediným vlastníkem je přední a největší slovinská pojišťovna Zavarovalnica Triglav, která je součástí skupiny Triglav.

Pojišťovna Triglav patří mezi středně velké pojišťovny. Sídlí v Brně a její pobočkovou síť tvoří pouze 8 oblastních agentur v Praze, Českých Budějovicích, Ostravě, Olomouci, Pardubicích, Plzni a v Liberci. V dalších letech se pojišťovna Triglav chce rozšířit i do dalších měst.

Produkty:

Pojišťovna Triglav je specialistou na neživotní pojištění a proto mezi jejími produkty nalezneme především produkty z této oblasti.

Povinné ručení Triglav

Pojišťovna Triglav může na základě příslušné licence, kterou získala od Ministerstva vnitra, nabízet povinné ručení. Vedle toho nabízí také pojištění havarijní a jiná doplňková připojištění k tomu (např. pojištění skel, zavazadel, rozšířené asistenční služby).

Pojistné za povinné ručení se odvíjí od druhu a typu vozidla, roku výroby, maximální hmotnosti vozidla a účelu použití. Ve výsledné ceně je také zohledněn věku pojistníka a různé slevy či bonusy (bonus za bezeškodní průběh ve výši až 60%, atd.).

S pojišťovnou Triglav k povinnému ručení navíc získáte zdarma asistenční služby, úrazové pojištění a pojištění právní ochrany.

Ceník povinného ručení:

Osobní a nákladní automobily do 3500 kg (mimo Multikáry a AVIE 21)
do 1 000 ccm4 020
1 001-1 350 ccm4 344
1 351-1 850 ccm6 348
1 851-2 500 ccm9 828
nad 2 500 ccm13 176